3/31/2021

Diumenge 11 d'abril... VINE A CAMINAR I DEBATRE PER LA PLANA QUE TENIM!!

Com que no sabem valorar el terreny agrícola, sembla que qualsevol idea és bona per acabar amb les activitats agràries. Per això mica en mica, la terra fèrtil de la Plana de Vic, va quedant sota polígons buits; a l'espera de ser urbanitzada pels creixements dels pobles (tot i els habitatges buits!); o en els darrers temps, com a lloc perfecte perquè grans inversors d'arreu instal·lin PARCS SOLARS.

Nosaltres estem convençuts que cal preservar els terrenys agrícoles i la pagesia,  perquè són un element clau i indispensable pel nostre futur. També ho és l'energia solar, però volem que aquesta es pugui produir de manera descentralitzada on més se'n consumeix: a les teulades de cases i zones industrials. PLAQUES SOLARS A LES TEULADES!!

Us convidem a reflexionar-hi tot caminant pels voltants de Puig Agut, per entendre el territori únic de la Plana de Vic, per comprendre el què estem destruint, i per poder debatre com podem construir un futur millor...

📢 Diumenge 11 d'Abril ❗❗❗ 

➡️10h CAMINADA Per la Plana que tenim
✍ Inscripcions de 2/4 de 10 a les 10 del matí.
🏃🏃Recorregut de 7km amb diferents parades on coneixerem les característiques del territori i les seves amenaces actuals!

➡️ 12h XERRADA Té sentit posar plaques solars en terreny rústic? D'on hem de treure l'energia a Osona? a càrrec de Gil Salvans, responsable tècnic de l'Agència Local de l'Energia d'Osona.☀

Us hi esperem!😉

Organitza: Per una Plana Viva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada