4/25/2023

Per una plana viva interpel·la els polítics al 9TV

Aquest proper dijous 27 d’abril a les 9 del vespre interpel·lem els polítics al 9TV: «Tenim un pla per la Plana de Vic. I vosaltres?»

Des de la plataforma Per una plana viva, tenim un Pla per la Plana de Vic. Evidentment no és un Pla tancat, sinó unes idees que creiem interessants i cabdals; que ens agradaria anar contrastant i construint entre tots els agents d’aquest petit territori.

La plataforma Per una plana viva creiem que és molt urgent gestionar la Plana de Vic, amb uns 130.000 habitants, com un tot; com una única ciutat. Però com una ciutat agrària, que preservi el seu patrimoni agrícola. I no només és urgent la coordinació urbanística i d’infraestructures; sinó que cal una estratègia econòmica i social compartida. En definitiva, un Pla per la Plana de Vic, per tal de posar fre al creixement urbanístic o ordenar-lo en els interiors ja construïts; per trencar les desigualtats socials entre barris o municipis; per compartir i gestionar d’una manera més eficaç i comunitària els recursos; i preservar el mosaic agroforestal que fa única aquesta plana.

Interpel·lem doncs, els polítics, per saber si també tenen un pla conjunt de comarca, o en aquest cas concret, per la Plana de Vic, o senzillament cada ajuntament fa el seu camí com si cada població fos un espai aïllat.

Teniu un Pla per la Plana de Vic? 

> Recupera el programa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada